Als vissersvrouwen bezingen we het lief en leed in ons bestaan. Onze gevoelens van hoop en liefde zijn van alle tijden en alle windstreken en dat is in onze liedkeuze terug te horen.

Een groot deel van ons repertoire bestaat uit Nederlandse liedjes, zoals de echte meezingers 'Als de klok van Arnemuiden', 'Op de sluizen van IJmuiden' en 'Daar bij de waterkant'. Ze klinken ouderwets bekend, ondanks een eigentijdse twist in onze uitvoering ervan.

Daarnaast zingen we Duitse folksongs zoals 'Das weisse Schiff', 'Die Windjammer kommen' en het sfeervolle 'Bora Bora'. In 'Fahr mich in die Ferne', nemen wij u mee in ons dagelijks bestaan aan de wal. En natuurlijk ontbreekt het welbekende 'Junge, komm bald wieder' niet.

Soms steken we de Noordzee over voor een uitstapje naar Zweden, Schotland of zelfs Zuid-Afrika. En als sterke vissersvrouwen draaien we onze hand niet om voor een Spaanse habanera zoals 'La Bella Lola'. Ook brengen we Engelse evergreens zoals 'My Bonnie' en 'Silver darlings' ten gehore.

We vinden het een leuke uitdaging om regelmatig nieuwe liedjes aan het repertoire toe te voegen. Hierdoor is geen optreden hetzelfde! Onze laatste aanwinsten zijn: 'The last Farewell', 'Vaya con Dios' en 'Capri Fischer' en 'Pearly Dumm' (u kent dit misschien wel van BZN).

• Voor het boeken van een optreden kunt u contact opnemen met Lenie van der Vorst.
Haar contactgegevens zijn te vinden in het tabblad ‘Contact’. We bespreken graag de mogelijkheden.
• Wilt u ons koor komen versterken? Dan nodigen we u graag uit om eens vrijblijvend een repetitie te bezoeken en kennis met ons te maken. Zie de contactgegevens in ‘Contact’.
• Komt u ons beluisteren, dan weten we zeker dat u zult genieten van heerlijke songs over stoere zeelui, sterke vissersvrouwen en de schoonheid en kracht van de zee. U bent van harte welkom!